Chilli Salsa s Trininad Moruga Scorpion Chocolate

Chilli Salsa s Trininad Moruga Scorpion Chocolate
ingredience: 2 ks cibule, 2 ks Trininad Scorpion Moruga Chocolate, 2 stroužky česneku, lžičku štávy z citronu, lžičku soli, vrchovatou lžičku medu, menší lžičku pepře, 2 plechovky drcených rajčat. Pro dochucení můžeme přidat bazalku.

Postup: Cibule nakrájíme a dáme smažit do zlatova. Smažíme na vodě. Papriky si omyjeme, nakrájíme na malé kousky a přidáme na pánev k cibulce. Po 7 min. Přidáme drcená rajčata, bazalku, med, citronovou štávu a česnek. Chilli omáčku necháme asi 10 minut probublávat a  máme hotovo. Doporučujeme nalít horké do skleniček a otočit víčkem dolů. Pozor na silné aroma z Morugy při smažení na pánvi, doporučujeme řádně větrat.

Suroviny na chilli salsuRestovaná cibulka s chilliTrinidad Scorpion Moruga ChocolateChilli salsaZakonzervovná chilli omáčka