Sazenice Chilli papriček Habanero Cappucino 1ks

4 hodnocení
 
  • 1 z 4
 

Habanero cappuccino původem z Haiti je rostlina, která se pěkně košatí do šířky a dorůstá velikosti až 100 cm. Nasazuje velké množství květů, což je skvělý předpoklad pro hojnou úrodu. V průběhu dozrávání mají plody barvu od tmavě zelené a dozrávají do krémové tmavě hnědé. Plody jsou krásně hladké s prolisy a tlustostěnné.

Dostupnost Vyprodáno.
130 Kč
Kód produktu 77
Značka CHILLIMAT
Webová stránka značky chillimat.cz
Kategorie SAZENICE CHILLI PAPRIČEK
 

Habanero cappuccino původem z Haiti je rostlina, která se pěkně košatí do šířky a dorůstá velikosti až 100 cm. Nasazuje velké množství květů, což je skvělý předpoklad pro hojnou úrodu. V průběhu dozrávání mají plody barvu od tmavě zelené a dozrávají do krémové tmavě hnědé. Plody jsou krásně hladké s prolisy a tlustostěnné.

Využitím i pálivostí je podobná všem odrůdám Habanera. Aroma je výrazné a chuť citrusová. Použijte například na nakládání, dochucení pokrmů čí výrobu domácích omáček.

Nároky na pěstování
Doba klíčení semen je 10 - 30 dnů. Semena je nutné vysévat do kypré a stále vlhké půdy. Ideální jsou rašelinové květináčky, které také nabízíme, nebo kokosové vlákno. Doporučujeme pravidelně rosit, aby substrát byl stále vlhký. Při klíčení dodržujte teplotu 25 - 30 °C. Po vyklíčení je potřeba dostatek světla pro dobrý rozvoj rostliny. Teplota substrátu a vzduchu by neměla klesnout pod 22 °C. Vlhká půda a pravidelné rosení je nutné pouze pro první růstovou fázi, po přesazení ven nebo do většího květináče zálivku omezíme na běžný režim. V pozdějším období, zejména po období kvetení. když začnou vznikat papričky, nesmí být půda převlhčena, protože může dojít k zahnívání kořenů. U odrůd habanero, doporučujeme pěstování ve skleníku nebo fóliovníku.Tím se podstatně zvýší výnos papriček. Pokud zvolíte květináč, iděálně o obsahu 8 - 10l. Papričky májí rády dostatek živin a péče




Hmotnost 0.05 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.