Habanero pochází z papriky čínské Capsicum chinense Jacquin). Název je odvozen ze španelskéh...
Pěstujeme s Vámi
Co je to kapsaicin? Hlavním zdrojem pálivosti paprik jsou zástupci skupiny látek zvaných kapsaicino...
Přesazování Chilli sazenic do skleníku nebo záhonku Kupované sazenice: Jestliže jsme si sazenice z...
Kajenský pepř Nutriční Hodnoty Množství na 100 g100 g Kalori...
JALAPENOS 500 - 5000 SHU PIMIENTOS DE PADRON 2500 až 10000 SHU BISHOPS CROWN 10 000 - 30 000 SH...
plody chilli papriček nejčastěji dozrávají od srpna do půlky listopadu. doba zrání plochů ...
Extrémně pálivé druhy chilli paprik vyséváme koncem ledna až začátkem února (Carolina Reaper, Trinid...
Grodan - minerální vata Kostičky si necháme 24 hodin napůl ponořené ve vodě se stabilním PH (napufr...
Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem