Máme tu nejoblíbenější období všech chillimaniaků, sklizeň! Nepochybujeme o tom, že prožíváte stejné...
Pěstujeme s Vámi
Máme pro vás pár tipů a triků, jak poznat, kdy je čas sklízet, a jak urychlit proces dozrávání ...
Co je to kapsaicin? Kapsaicin, hlavní složka, která dodává paprikám jejich charakteristickou pálivo...
Habanero pochází z papriky čínské Capsicum chinense Jacquin). Název je odvozen ze španelského pojmen...
Přesazování Chilli sazenic do skleníku nebo záhonku Kupované sazenice: Jestliže jsme si sazenice z...
Kajenský pepř Nutriční Hodnoty Množství na 100 g100 g Kalorie ...
JALAPENOS 500 - 5000 SHU PIMIENTOS DE PADRON 2500 až 10000 SHU BISHOPS CROWN 10 000 - 30 000 SH...
Extrémně pálivé druhy chilli paprik vyséváme koncem ledna až začátkem února (Carolina Reaper, Trinid...
Grodan - minerální vata Kostičky si necháme 24 hodin napůl ponořené ve vodě se stabilním PH (napufr...
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem