ČAS NA VÝSEV EXTRÉMNĚ PÁLIVÝCH ODRŮD JE TU! Vyberte tu nej odrůdu, přihoďte jiffy, substrát, skleníček, první živiny.. AŤ VÁM TO PÁLÍ ;)

CHILLI OMÁČKY

Chilli%20om%C3%A1%C4%8Dky%20chillimat

K hotovému jídlu:

Thajská - jemně pálivá - skvělá do tortilly, na nudle, rizoto
Americká - chuť česneku a whisky - hodí se do hamburgeru, ke steaku nebo vajíčkům
Indická - chuť i barva curry a kurkumy, kdo má rád chuť Indie, tuto si zamiluje - k těstovinám, do omáčky, na cokoli
Havajská - ovocná, ananas, mango, limetky - k masu nebo na palačinky 

Do vaření, na nakládání, na dresink

Tomka - nejpálivější z omáček - rajče a Moruga
Řepka - středně pálivá - řepa se zázvorem - na nakládání, do polévky - skvělá kombinace pro podporu imunity!
Plumka - švestka a skořice - mírně pálivá - do dresinku, k hotovému jídlu 

Extrémně pálivá pyré:

Žabí hlen - z nedozrálých extrémně pálivých papriček (Moruga, Jolokia, 7 Pot)
Ďáblův oheň - z dozrálých extrémně pálivých papriček (Carolina Reaper, Naga Jolokia, Habanero) 

Ke grilu a hotovému jídlu:

Medovo-hořčicová - výrazná chuť hořčice, příjemně nasládlá po medu - ke klobáse či krkovici
Salsa - na kousky rajčata, křupavá cibulka a nakládané jelapeňo - k pečeným bramborám, rizotu, grilování
Chutney - zkaramelizovaná cibule s hruškami - delikatesa - ke steaku, grilované zelenině, do hamburgeru

 

VŠECHNY OMÁČKY NAJDETE TAKÉ V OCHUTNÁVKOVÝCH DÁRKOVÝCH BALÍČKÁCH

 

Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 25 položek celkem